Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос за СД–чейднжър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос за СД–чейднжър

Здравейте колеги ! От скоро съм собственик на алфа 166, та видях че в багажника ми липсва СД–чейднжъра.. Въпроса ми е трябва ли да търся оригинален , или всеки ще стане?? намерил съм един "panasonic dp600" и един "blaupunkt" .. каро забелязах чр в колата имам един черен кръгал кабел с много крачета, и 2 обикновенни като за сигнал, а на тези чейнджъри видях само черен кабел че имат... затова пускам темата ако некой може да помогне... или ако некой продава точния модел дето ми трябва

Има теми но за да не ровиш ще ти кажа че на тази кола тръгва само чейнджър свален от 166 Дори същите модели но не от алфа не тръгват
    ALFA ROMEO 166 2.4JTD 98 136НР бивша, 2.4JTD 2002 150НР настояща

Comment

Погледни по обяви за удряни коли . Но да ти кажа не ти трябва чейнджър .. най добре с чейнджър емулатор и така може да си слушаш мп3 .

Alfa Romeo 166 2.4 JTD

Comment

Мерси колега !

Значи търся да купя !

Ако някой колега разполага с точния модел да пише

Comment

И аз колкото четох , този чейнджър е пълен ........... Прескача , чете определени дискове - в общи линии не ти трябва . Ще ти кажа ако искаш от къде да купиш (пиши ми на ЛС ) . Но според мен не ти трябва . За 40лв си вземи един хубав ФМ Трансмитер ( ФМ модулатор ) мушкай флашката и си ти .
          Чейнджъра не чете MP3 имай го в предвид . Ще трябва да записваш аудио дискове с по 15 парчета .........
          Незнам ти си предцени и пиши да ти кажа от къде да вземеш ако решиш на добра цена .

Comment

мерси колега, ще се спра наистина на фм трансмитера... даже си намерих един в техномаркет дето май е добър :Р
            http://www.technomarket.bg/products/...fm-transmitter

Comment

Правилен избор колега . И аз мислех да взимам ченджър но се отказах . И аз минавам на трансмитерче .

П.С. хубаво е че има 3.5 аудия жак . Сега остава да си намериш и кабел - от слушалките на телефона , към 3.5 жак за да можеш да си пускаш музика от тела на трансмитера . По този начин получаваш и нещо като КАР КИТ - свободни ръце . Слушаш от колоните и говориш през микрофона на телефона .
              Last edited by roverbulgaria; d.m.y г., 11:07.

Comment

Доста сме изписали по въпроса. Аз поне в няколко теми по няколко поста. Единствения ченджър който ще тръгне е или от 166 или от Либра. Дори същото Сони или Бекер да намериш, пак няма да тръгне ,ако заводски не е пригодено за Алфа. Хардуерно е.
                Skoda Superb II 2.0TDI Laurin&Klement EX-Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99 Edizione Sportiva EX-Volvo S80 2.5D Summum

EX-Alfa Romeo 33 1.3 Boxer

Comment

Първоначално публикувано от d840 Покажи съобщение
                  мерси колега, ще се спра наистина на фм трансмитера... даже си намерих един в техномаркет дето май е добър :Р
                  http://www.technomarket.bg/products/...fm-transmitter
                  Имам същия ФМ...
                  Става....
                  sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Моят е марков - директно от завода на Пежо с дистрибуция през Илиянци .

Търсих усилено такъв от Милано, но явно италианците нямат дистрибутори в страната. Ако некой намери, нали ще свирка?
                    Alfa Romeo 166 JTD '99 Progression

Comment

Незнам колеги защо толкова го плюете този чейнджар, че не чете MP3 то ясно, ама като изключим това се съмнявам, че какъвто и да е трансмитер може да възпроизведе звук с такова качество, а относно прескачането незнам кои от вас дето пишат, че не става действително имат чейнджар. Защото аз от личен опит казвам, че моя чейнджар се държи невероятно добре, като вземем предвид че го използвам предимно като ходя до вилата (защото по пътя там няма радио), а пътят на места е черен, а където има асвалт е с такива дупки че участаците с черният път ми се виждат като писта и въпреки това при нормално каране даже по-скоро бързо, чейнджара прескача един най-много два пъти, за сравнение CD плейара в предишната ми кола прескачаше много повече, даже вобще не може да се сравняват, а CD-то беше Panasonic нисък клас, но все пак Panasonic.
                      Alfa Romeo 166 3.0 V6 24v 220hp 11/2001г.-Настояща!
                      Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!
                      FIAT Bravo 1.2 16v 82hp 10/1999г.-Някога отдавна!

Comment

Дам , ВСЕ ПАК - панасоник . Не знам какво си очаквал от панасоника .

Comment

Първоначално публикувано от roverbulgaria Покажи съобщение
                          Дам , ВСЕ ПАК - панасоник . Не знам какво си очаквал от панасоника .
                          От Панасоника нищо, но това не променя поведението на чейнджара.
                          Alfa Romeo 156 1.6TS 120hp 1999г. & Opel Tigra 1.4 16v 90hp 1996г. на жената - Бившите!

Comment

Гадничко , е да си запиусваш CDA дискове с по 13 песни . MP3 Да беше ОК - съгласен съм . НО така ........

Comment

Първоначално публикувано от roverbulgaria Покажи съобщение
                              Гадничко , е да си запиусваш CDA дискове с по 13 песни . MP3 Да беше ОК - съгласен съм . НО така ........
                              Въпрос на лично мнение, щом предпочиташ количеството пред качеството, ти си знаеш. Но това че само прескача и не става за слушане да знаеш че не е вярно.

Comment

Working...
                              X